מאמרים

לימודי תזונה במכללות - חלק שני

תזונאית היא בעלת מקצוע בעלת ידע נרחב אשר מייעצת במגוון נושאים הקשורים להרכב התזונה שלנו והדרך בה הרכב זה משפיע על אורח חיינו, על מחלות כאלו ואחרות ועוד.

תזונה הינה חלק חשוב ומכריע בבריאות גופנו, ונדרש איש מקצוע משכיל ומלומד על מנת לייעץ לנו בתחום זה.

מה הופך את לימודי התזונה לנחשבים כל כך במספר מכללות מסוימות? ובכן, נראה שהתשובה לכך נעוצה בהתמחות. מכללות מסוימות, מפאת מידתן הקטנה ביחס לאוניברסיטאות או מכללות גדולות, נוטות לשאוף להתמחות בתחומים מסוימים על מנת להעלות את רמתן האקדמית ולמשוך אליהן את קהל הסטודנטים המעוניינים להתמחות בתחום זה. זוהי כמובן התנהגות תחרותית בריאה אשר מועילה לכולם, ובראש ובראשונה לסטודנטים.

לסיכום, אם לימודי תזונה מושכים אתכם, אל תקבעו מראש כי את הלימודים עדיף לעשות באוניברסיטה. ייתכן ביותר כי למכללות מסוימות יש יותר מה להציע בתחום זה, כמו גם במגוון תחומים אחרים. על מנת לברר יותר לעומק על העניין, ניתן ומומלץ להגיע לימים פתוחים המתקיימים אחת לכמה חודשים בכל מכללה, ולבקש להתייעץ עם הסגל המקומי.

חזרה לחלק ראשון